Θέλω να γίνω μέλος...

Πως θα γίνω μέλος;

Για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει να έρθει στη συνάντησή μας, να ενημερωθεί για την Κυψέλη, να συμπληρώσει και να υπογράψει την αίτηση νέου μέλους.  Επίσης πρέπει να πληρώσει για την εγγραφή του.

Έπειτα λαμβάνει ένα email με λεπτομέρειες για να γραφτεί στην λιστα επικοινωνιας μέσω email (googlegroup mailing list), αλλά και στις λειτουργίες τις ιστοσελίδας.

 

Ποιος μπορει να γίνει μέλος;

Η Κυψέλη κυρίως απευθύνεται σε νέους που θέλους να δράσουν και να ενεργοποιηθούν στην περιοχή του Δήμου Τανάγρας. Ωστόσo καλούμε όλους τους πολίτες που έχουν νέες ιδέες και όρεξη  να συμμετέχουν με κάθε τρόπο στο σύλλογο. Πολίτες με ηλικία 18-45 ετών γράφονται ως τακτικά μέλη και έχουν όλα τα δικαιώματα και τις ευθύνες που απορρέουν από το καταστατικό (εκλέγειν κα εκλέγεσθαι), καθώς οργάνωσης δράσεων, ομάδων, κλπ

Οι νεότεροι των 18 ετών (μαθητές, κλπ), είναι ευπρόσδεκτοι στο σύλλογο. Εμείς επιζητούμε τη συνεργασία με τα σχολεία, τους καθηγητές και τους μαθητές είτε μεμονομένα είτε μέσω των αντιπροσώπων τους. Ακόμη μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες και συζητήσεις του συλλόγου είτε στο χώρο μας είτε ηλεκτρονικά.

Οι άνω των 45 ετών μπορούν να γραφτούν στο σύλλογο ως φιλικά μέλη και να συμμετέχουν κανονικά στο σύλλογο όπως και τα τακτικά μέλη. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και άρα δεν μπορούν να συμμετέχουν στα διοικητικά όργανα του συλλόγου.

Κατεβάτε το καταστατικό

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer