Επίσημη Έναρξη Δανειστικής Βιβλιοθήκης

Την Τετάρτη 20/11 στις 7 το απόγευμα έγινε η επισημη έναρξη λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση παρουσιάσαμε τη βιβλιοθήκη στους πολίτες που προσήλθαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη αυτής της σημαντικής προσπάθειας. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην δημιουργία της, είτε στην καταλογογράφηση, είτε στο στήσιμο της βιβλιοθήκης. Ευχαριστούμε το Δήμο Τανάγρας για την βοήθειά του. Ευχαριστουμε τον Πρόεδρο των βιβλιοθηκονόμων Ελάδας κ. Γιώργο Γλωσσιώτη για την πολύτιμη βοήθεια του. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν με τη δωρεά βιβλίων ώστε να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση, τους συγγραφείς κ. Γιωργία Βουγέση, κ. Ξένια Γιαννάκη, κ. Αλεξάνδρα Μπελεγράτη και την κ. Πέπη Παπαδημητρίου, επί 10 χρόνια υπεύθυνη βιβλιοθήκης του Γυμνασίου, οι οποίοι μας μετέφεραν την αγάπη τους για το βιβλίο και τη βιβλιοθήκη και μας παρουσίασαν τη δουλειά τους, τους εκπροσώπους των συλλόγων, τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Γεωργίου και τους Δημοτικούς Συμβύλους που προσήλθαν και τον Πάτερ Βαλάντη για τον Αγιασμό που τέλεσε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer