Σημαντική, αν και προσωρινή, η βοήθεια προς τις οικογένειες

Στις 17/12/2010 η Κυψέλη πραγματοποίησε εκδήλωση στο Καθοδόν με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Η βραδιά είχε μεγάλη επιτυχία και συγκεντρώθηκε ένα αξιόλογο ποσό. Μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι αγορές ειδών βασικής ανάγκης (τρόφιμα, είδη υγεινής, κτλ), καθώς και η διανομή τους σε οικογένειες της περιοχής μας που τα είχαν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε αυτήν την προσπάθεια με την οικονομική σας συνεισφορά.

Κατά την επαφή μας με τις οικογένειες διαπιστώσαμε οτι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε τρόφιμα, άλλα είδη βασικής ανάγκης και ρουχισμό. Η συμβολή μας ανακούφισε προσωρινά τις ανάγκες των οικογενειών, οι οποίες ωστόσο, είναι συνεχείς και αυξανόμενες. Γι’ αυτό το λόγο ο σύλλογός μας θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια μέσω παρόμοιων και άλλων δράσεων. Επομένως, οποιαδήποτε προσφορά και βοήθεια από επιχειρήσεις, καταστήματα και πολίτες της περιοχής μας θα ήταν πολύτιμη.

Οι αγορές έγιναν εξ’ ολοκλήρου σε καταστήματα της περιοχής μας, με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς. Ευχαριστούμε για τις πολύ σημαντικές προσφορές τους σε έκπτωση ή προϊόντα τα εξής καταστήματα:

  • SUPER MARKET ΣΤΕΡΓΙΟΥ
  • Γ. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΤΟΛΟΣ)
  • CLEAN MARKET ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΧΟΝΤΖΙΑΣ Β. ΗΛΙΑΣ
  • ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πατέρα Γεώργιο για τις συμβουλές και την πολύ σημαντική βοήθειά του.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer